skip to Main Content
Valikko
 • YRITYKSEN KUNTOKARTOITUS

  (arvo 250 € Alv 0 %)

  Voit lunastaa tästä Liikutsie tapahtuman ja Lappeenrannan Nuorkauppakamarin myöntämän 250 € arvoisen etusetelin valittavaksi seuraaviin yrityksen tavoitteita tukeviin palveluihin, valitse haluamasi palvelu (Lappeenrannan Nuorkauppakamari tarjoaa palvelun):

 • KUNTOKATSASTUS

  KARTOITUS YRITYKSEN HENKILÖKUNNAN LIIKUNNASTA, TYÖSSÄ JAKSAMISESTA JA AKTIIVISUUDESTA

  Kartoitetaan henkilökunnan liikunta-aktiivisuus, halu liikkua, laihduttaa, lopettaa tupakointi ja muutenkin elämäntapojen muutoshalukkuus. Mitä työntekijät haluaisivat tehdä työkunnon parantamiseksi ja onko muita parannusehdotuksia. Onko asioita, joita haluttaisiin tietää oman energian lisäämiseksi, sekä ajankäytön suomat mahdollisuudet huolehtia omasta terveydestä.

 • LIIKUNTAHETKI

  YRITYKSEN TYÖNTEKIJÄT VIETTÄVÄT MUKAVAN KAKSITUNTISEN LIIKUNNAN PARISSA

  Kahden tunnin liikunnallinen hetki. Tarkoitus on hengähtää työasioista, ja saada kipinää liikkumiseen ja elämäntapamuutokseen. Päivä räätälöidään henkilökunnan iän, toimenkuvien, ja henkilökuntamäärän mukaan.

  Liikuntahetki voi sisältää IISI – tunteja, joissa matalan kynnyksen liikunnalla on hyvä aloittaa, tai tehokkaampaa liikuntaa ohjatusti tai omatoimisesti. Mailapelit (sulkapallo, squash, salibandy, pöytätennis, tennis) ja kuntosalit (mm. 3 eri kuntosalia, naisten sali) ovat käytettävissä vapaasti.

  Päivä sisältää yhden ohjatun ryhmäliikuntatunnin (esim. hotjooga, lihaskuntotunti, kuntonyrkkeily, miesten jooga tms.). Fustra, hieronta ja fysiopalvelut eri tarjouksesta.

 • TILAUS

  Tilaan yrityksellemme em. palvelun veloituksetta. Voimassa 1.12.2017.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
forever-logo
liikutsie logo
Back To Top