skip to Main Content

Tällä sivulla julkaistaan ilmoituksia Foreverin avoimista työpaikoista.


FUSTRA-OHJAAJA Personal Trainer

Forever on kotimainen, yli 20 vuoden kokemuksella korkeatasoisia liikuntapalveluita tarjoava kuntoklubiketju. Forever on osa Pihlajalinna-konsernia.

Yrityksemme kasvaa voimakkaasti ja etsimme jatkuvasti uusia liikunta-alan osaajia edistämään ihmisten hyvinvointia. Haemme joukkoomme nyt Fustra-ohjaajaa.

Toimintamme ytimessä on onnistuminen. Tämä on harvoin vahinko tai onnekas sattuma: olemme rakentaneet ainutlaatuisen asiakaspolun, jossa asiakkaasta välitetään, huolehditaan ja ohjataan kohti tavoitteita.

Palvelutarjontaamme kuuluu mm. ainutlaatuinen asiakkaiden onnistujapolku, Suomen suosituinta yksilövalmennusta, markkinoiden monipuolisin lajitarjonta, mailapelit, kuntosalit, fysioterapia, ryhmäliikuntaa vauvasta vaariin sekä ainutlaatuiset motivointituotteet – haemme asiakkaan vaikka kotoa.

Tehtäväsi onnistumispolulla

Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden ohjaaminen ja aktiivinen myyntityö. Toimit tärkeänä osana fysioterapia-, hieronta- ja yksilövalmennustiimiämme. Varmistat jokaisen asiakkaan onnistumisen ja harjoittelun jatkuvuuden.

Toivomme sinulta

Toivomme hakijoilta positiivista, iloista asennetta, oma-aloitteista otetta, myyntihenkisyyttä, sekä hyviä ihmissuhdetaitoja. Edellytämme hakijalta liikunta- tai hoitoalan koulutusta (esim. fysioterapeutti, liikunnanohjaaja, hieroja) tai kilpaurheilutaustaa ja vahvaa myyntityökokemusta.

Tarjoamme sinulle

Foreverilla pääset työskentelemään alan innovatiivisimmassa yrityksessä, kannustavassa ja viihtyisässä työilmapiirissä sekä korkeatasoisissa puitteissa.

Lähetä hakemus tai esittelyvideosi sähköpostitse osoitteeseen

Back To Top