skip to Main Content

Tällä sivulla julkaistaan ilmoituksia Foreverin avoimista työpaikoista.


KUNTONEUVOJA – MYYJÄ

Forever on kotimainen, yli 20 vuoden kokemuksella korkeatasoisia liikuntapalveluita tarjoava kuntoklubiketju. Forever kuntoklubit on osa Pihlajalinna-konsernia. Yrityksemme kasvaa voimakkaasti ja etsimme jatkuvasti uusia liikunta-alan osaajia edistämään suomalaisten hyvinvointia. Haemme joukkoomme nyt kuntoneuvojaa, myymään ja vastaamaan klubimme uusasiakashankinnasta ja hyvinvointipalveluiden myynnistä.

Toimintamme ytimessä on onnistuminen. Tämä on harvoin vahinko tai onnekas sattuma: olemme rakentaneet ainutlaatuisen asiakaspolun, jossa asiakkaasta välitetään, huolehditaan ja ohjataan kohti tavoitteita.

Palvelutarjontaamme kuuluu mm. ainutlaatuinen asiakkaiden onnistujapolku, Suomen suosituinta yksilövalmennusta, markkinoiden monipuolisin lajitarjonta, fysioterapia, ryhmäliikuntaa vauvasta vaariin, mailapelit, sekä ainutlaatuiset motivointituotteet – haemme asiakkaan vaikka kotoa.

Tehtäväsi onnistumispolulla

Työtehtäviisi kuuluu liidien hankinta, tapaamisten sopiminen ja uusien liikuntakorttien myyminen. Varmistat omalta osaltasi jokaisen uuden asiakkaan onnistuneen liikunnan aloituksen kuntoklubillamme. Toimit myös promotiimin suunnan näyttäjänä.

Toivomme sinulta

Hakijoilta odotamme hyviä ihmissuhdetaitoja, myyntihenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, sekä positiivista asennetta. Myyntikokemus ja liikunta-alan tuntemus lasketaan eduksi, mutta ei välttämätön.

Tarjoamme sinulle

Forever kuntoklubilla pääset työskentelemään alan innovatiivisimmassa yrityksessä, kannustavassa ja viihtyisässä työilmapiirissä sekä korkeatasoisissa puitteissa. Tarjoamme alan parhaan koulutuksen ja kannustavan palkkiojärjestelmän. Alkuun takuupalkka, provisiotyö. Työ on osittain myös iltatyötä ja satunnaisesti lauantaisin.

Laita hakemus ja CV, tai kerro videolla miksi sinä olet paras valinta! jaana.uusipuro@foreverclub.fi


FUSTRA-OHJAAJA Personal Trainer

Forever on kotimainen, yli 20 vuoden kokemuksella korkeatasoisia liikuntapalveluita tarjoava kuntoklubiketju. Forever on osa Pihlajalinna-konsernia.

Yrityksemme kasvaa voimakkaasti ja etsimme jatkuvasti uusia liikunta-alan osaajia edistämään ihmisten hyvinvointia. Haemme joukkoomme nyt Fustra-ohjaajaa.

Toimintamme ytimessä on onnistuminen. Tämä on harvoin vahinko tai onnekas sattuma: olemme rakentaneet ainutlaatuisen asiakaspolun, jossa asiakkaasta välitetään, huolehditaan ja ohjataan kohti tavoitteita.

Palvelutarjontaamme kuuluu mm. ainutlaatuinen asiakkaiden onnistujapolku, Suomen suosituinta yksilövalmennusta, markkinoiden monipuolisin lajitarjonta, mailapelit, kuntosalit, fysioterapia, ryhmäliikuntaa vauvasta vaariin sekä ainutlaatuiset motivointituotteet – haemme asiakkaan vaikka kotoa.

Tehtäväsi onnistumispolulla

Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden ohjaaminen ja aktiivinen myyntityö. Toimit tärkeänä osana fysioterapia-, hieronta- ja yksilövalmennustiimiämme. Varmistat jokaisen asiakkaan onnistumisen ja harjoittelun jatkuvuuden.

Toivomme sinulta

Toivomme hakijoilta positiivista, iloista asennetta, oma-aloitteista otetta, myyntihenkisyyttä, sekä hyviä ihmissuhdetaitoja. Edellytämme hakijalta liikunta- tai hoitoalan koulutusta (esim. fysioterapeutti, liikunnanohjaaja, hieroja) tai kilpaurheilutaustaa ja vahvaa myyntityökokemusta.

Tarjoamme sinulle

Foreverilla pääset työskentelemään alan innovatiivisimmassa yrityksessä, kannustavassa ja viihtyisässä työilmapiirissä sekä korkeatasoisissa puitteissa.

Lähetä hakemus tai esittelyvideosi sähköpostitse osoitteeseen jaana.uusipuro@foreverclub.fi, valitut henkilöt kutsutaan erikseen haastatteluun. Vapaamuotoiseen hakemukseen pyydän lyhyen vastauksen kysymykseen: Kirjoita sinun mielestäsi yksilöohjaajan 3 tärkeintä tehtävää osana moniammatillista tiimiä?

Back To Top