skip to Main Content

Hyvät asiakkaamme,

Alueen liikuntatoiminta on käynnistynyt jälleen ja palvelemme teitä lauantaista 24.4.2021 alkaen lähes normaalisti. Alla tarkemmat ohjeet toimipisteessämme asiointia varten.

Kuntosalin tilat ovat jälleen käytössä, turvavälit huomioiden lauantaista 24.4.2021 alkaen.

Mailapelivuorot, sekä irto- että vakiovuorot jatkuvat normaalisti lauantaista 26.4. alkaen. Etelä-Suomen AVI on antanut määräyksen, että tartuntatautilain pykälä 58 G ei ole enää voimassa ( tämä sulkee pois myös 10 henkilön rajoitukset) ja näin ollen voimaan on astunut tartuntatautilain pykälä 58 D, jossa mainitaan, että ne sisätilat tilat ,joita käytetään yli 10 asiakkaan tai osallistujan samanaikaiseen oleskeluun tulee järjestää tilojen käyttö siten, että asiakkaiden ja toimintaan osallistuvien, sekä seuruiden on tosiasiallisesti mahdollista välttää
4 momentissa tarkoitettu lähikontakti toisiinsa.

Tässä momentissa lähikontaktilla tarkoitetaan:

1) Oleskelua kasvotusten tai samassa tilassa alle kahden metrin etäisyydellä toisiinsa yli 15 minuutin ajan
2) Fyysistä kontaktia toisiinsa.

Näin ollen jos salibandyseura tai -joukkue haluaa harjoitella salibandykentällä yli 10 hengellä on heillä siihen mahdollisuus, jos he suunnittelevat harjoituksen, tiloihin tulemisen ja poistumisen edellä mainitut seikat huomioiden.

Ryhmäliikuntatunnit käynnistyvät maanantaina 26.4.2021 alkaen. Ryhmäliikunnassa maksimimäärä yhdellä tunnilla on 10 asiakasta. Ryhmäliikunnassa tuntien välit ovat edelleen pidennetyt kontaktien välttämiseksi. Huomioi 2 metrin turvaväli muihin jumppaajiin ja desinfioi kaikki käyttämäsi välineet tunnin jälkeen. Pystyt varaamaan ryhmäliikuntatunteja 14 päivää aikaisemmin. Mikäli olet estynyt saapumasta varatulle tunnille, peruutathan ajan mahdollisimman ajoissa netin kautta, jotta paikka vapautuu muiden asiakkaidemme käyttöön.

Sulkutilan ajaksi ilmoitetut liikuntamaksun tauotukset päättyvät automaattisesti klubin auetessa 24.4.2021.

Huomioithan seuraavat asiat harjoittelussasi:

Kuntosaliharjoittelu
• Kuntosalituntien varauskäytäntö poistuu toimipisteen auetessa ja kuntosali on vapaasti asiakkaidemme käytössä toimipisteen aukioloaikojen mukaisesti. Suosittelemme asiakkaitamme sijoittamaan oman harjoitteluajan rauhalliselle ajalle, kuten aamu- ja iltapäivälle. Huomioi 2 metrin turvavälit ja muut toimipisteen turvallisuusohjeet kuntosaliharjoittelussa.
Ryhmäliikunnassa on voimassa seuraavat käytännöt:
• Osallistujamäärä yhdellä tunnilla on maksimissaan 10 asiakasta (alasali 15).
• Ryhmäliikunnassa säilytetään toistaiseksi pidennetyt tuntien välit sekä varauksen lunastus 5 minuuttia ennen tunnin alkua.
• Huomioi 2 metrin turvavälin muihin jumppaajiin ja desinfioi kaikki käyttämäsi välineet tunnin jälkeen.
• Varaa paikkasi tunnille osoitteesta https://www.foreverclub.fi/varaa-tunti/
• Pystyt varaamaan tunteja 14 päivää aikaisemmin. Mikäli olet estynyt saapumaan varatulle tunnille, peruutathan ajan mahdollisimman ajoissa netin kautta, jotta paikka vapautuu muiden asiakkaidemme käyttöön.
• Suosittelemme välttämään pukuhuoneiden tarpeetonta käyttöä, joten voit ottaa takin ja laukun mukaan ryhmäliikuntatunnille.
Yleiset tilat
• Suosittelemme asiakkaitamme välttämään ylimääräistä oleskelua yleisissä tiloissamme, sekä pukuhuoneiden ja suihkutilojen käyttöä.
• Pidä 2 metrin turvavälit voimassa kaikissa tiloissamme. Viranomainen on asettanut turvavälin myös lähikontakteihin tiloissamme, joten perheenjäsentenkin tulee huomioida tämä yhteisessä harjoittelussaan. 
• Suosittelemme lämpimästi maskin käyttöä, vähintään yleisissä tiloissa. Hävitäthän käytetyt maskit asianmukaisesti. 
• Ajanvaraus on jäsenetu, joten vain voimassa olevilla jäsenillämme on mahdollisuus varata itselleen harjoitteluaika. Mikäli asiakkuutesi on tauolla, astuu myös varausoikeus voimaan, kun asiakkuus aktivoituu uudelleen.
• Valvomme asiakaskäyntejä ja asiakasrajoitusten toteutumista henkilökuntamme toimesta.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikissa kysymyksissä.

Forever Kuntoklubisi

Back To Top