skip to Main Content

Golf-pelioikeudet jatkuvat myös tänä vuonna jäsenetunamme. Käytössäsi on pelioikeuksia kolmelle kentälle: Imatra 4 kpl , Kahilanniemi 4 kpl ja Tuosa 1 kpl.

Golf-jäsenedun käyttö

Pelioikeus kuuluu klubin jäsenille, joiden asiakkuuteen sisältyy kuntosali, ryhmäliikunta sekä uinti (toistaiseksi voimassa oleva- tai määräaikainen kortti). Jos haluat Golf-edun käyttöösi ja sinulla on vain kuntosalikortti käytössäsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme jäsenyytesi päivittämiseksi. Asiakkaanamme pääset pelaamaan yhteistyökentillä ja golf-kierroksen omavastuuosuus on 10 € / kierros. Maksu veloitetaan kuukausiveloituksesi yhteydessä.

Pelioikeuden varauskäytäntö on uudistunut

• Varaukset tehdään jatkossa aina ensin klubimme ajanvarausjärjestelmään Enkoraan. Tunnukset Enkoraan saat asiakaspalvelusta, mikäli sinulla ei vielä niitä ole.
• Varauksia voi olla samanaikaisesti yhteensä 1 kpl / asiakas jokaiselle kentälle.
• Voit tehdä varauksen 14 vrk etukäteen järjestelmän kautta. Golf-varaukset löydät Enkoran tuntikalenterista, “Kaikki tunnit” -alasvetovalikosta.
• Kun varaus on tehty Enkoraan, pystyt varaamaan tämän jälkeen Caddiemasterilta tai verkosta ajan yhteistyökentille.

Pelaamaan saapuessa sinulla tulee olla mukana voimassa oleva Forever-vierailijakortti. Caddiemaster tarkistaa ilmoittautumisen yhteydessä kortin voimassaolo-leiman.
Muistathan pyytää asiakaspalvelustamme leiman omaan korttiisi ennen kuin menet pelaamaan. Leima on voimassa kuukauden kerrallaan.

Tuosan kentällä pelaamiseen vaaditaan VG:n jäsenyys.
Kahilanniemeen pääset kesällä 2021 pelaamaan myös muiden seurojen jäsenyydellä.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään ajanvaraukseen liittyen sekä muissa kysymyksissä.

Back To Top