skip to Main Content

Hyvä asiakkaamme,

Toimimme Foreverilla päivittäin epidemiatilanteen hillitsemiseksi ja haluamme tarjota turvallisen ympäristön harjoitella. Olemme ottaneet käyttöön seuraavat toimenpiteet kaikissa toimipisteissämme:

Olemme rajoittaneet ryhmäliikuntatuntiemme maksimäärän 10 henkeen. Tunneilla on myös edelleen käytössä normaalia pidemmät vaihtovälit.
Suosittelemme jokaista asiakastamme varaamaan tunnille paikan, sillä tunnit ovat tällä hetkellä suosittuja. Ryhmäliikuntatuntien varaukset voit tehdä 2 viikkoa aikaisemmin ja samalla tuntityypille on mahdollista tehdä 2 samanaikaista varausta. Pyydämme jokaista asiakastamme huomioimaan myös muut asiakkaat ja perumaan oman tilanteen mukaisesti tuntivaraukset viimeistään 3 tuntia ennen tunnin alkua.
Suosittelemme tekemään varauksen varasijapaikalle, vaikka tunti olisikin jo täynnä. Saat tekstiviestin/sähköpostin, kun nouset varasijalta tunnille muiden asiakkaiden peruuntumisten myötä. Saat tiedon viimeistään 3 tuntia aikaisemmin ennen tunnin alkua, jos olet noussut varasijalta tunnille.

Tiesithän, että käytössäsi on Forever Online -palvelu 31.12.2020 asti maksutta. Onlinesta löydät suosituimmat ryhmäliikuntatuntimme suoraan kotiisi ohjattuna. Rekisteröitymiskoodilla KANTIS20, saat edun käyttöösi rekisteröitymisen yhteydessä.

Suosittelemme maskin käyttöä yleisissä tiloissamme
Käytäthän maskia yleisissä tiloissamme, kuten pukutiloissa, kahviossa ja asiakaspalvelussa.

Online-harjoittelu
Tiesithän, että käytössäsi on Forever Online -palvelu 31.12.2020 asti maksutta. Onlinesta löydät suosituimmat ryhmäliikuntatuntimme suoraan kotiisi ohjattuna. Saat rekisteröitymiskoodin asiakaspalvelustamme.

Saunat on pois käytöstä 30.11.-20.12.2020.

Muista desinfioida välineet.
Huomioi myös muut liikkujat ja puhdista käyttämäsi välineet ja laitteet tiloistamme löytyvillä desinfiointiaineilla.

Lue kaikki ajankohtaiset epidemiaan liittyvät asiat:
https://www.foreverclub.fi/korona

Back To Top