skip to Main Content

Koronapassi poistuu toistaiseksi käytöstä

Valtioneuvoston päätöksellä 28.12.2021 koronapassia ei voi käyttää vaihtoehtona alueellisille rajoituksille 30.12.2021 – 20.1.2022 välisenä aikana. Tämä tarkoittaa, että alueellisten päätösten mukaan toimipisteet voivat olla joko passirajoituksetta avoinna tai kokonaan suljettuja. Toimipisteemme pysyvät avoinna, kuitenkin siten, että asiakastoimintaa rajoitetaan turvavälien säilyttämiseksi.

Ryhmäliikunnan kapasiteettia rajoitettu
Olemme rajoittaneet tuntien asiakasmääriä salikohtaisesti niin, että 2 metrin turvaväli on mahdollista säilyttää. Suosittelemme varaamaan tunnille paikan aina etukäteen. Rajoitus on voimassa toistaiseksi.

Lunasta oma ryhmäliikuntatuntivaraus viimeistään 5 minuuttia ennen ryhmäliikuntatunnin alkua.

Lämmittelylaitteista puolet käytössä
Klubimme lämmittelylaitteista asiakkaidemme käytössä on toistaiseksi puolet. Huomioithan muut asiakkaat harjoittelusi yhteydessä.

Vain terveenä treenaamaan – vältä lähikontaktia
Jos sinulla on pieniäkin sairauden oireita, älä tule harjoittelemaan. Muista välttää lähikontaktia muiden harjoittelijoiden kanssa.

Suosittelemme maskin käyttöä yleisissä tiloissamme
Käytäthän maskia yleisissä tiloissamme, kuten pukutiloissa, kahviossa ja asiakaspalvelussa. Voit halutessasi käyttää kasvomaskia myös kuntosalilla ja ryhmäliikunnassa. Henkilökuntamme käyttää maskia aina liikuntakeskuksen tiloissa liikkuessaan.

Turvallisuus kuntosalilla ja ryhmäliikunnassa

Vältä lähikontaktia muihin

Laitteiden desinfiointi 
Puhdista huolellisesti kaikki tunnilla käyttämäsi välineet ennen ja jälkeen harjoittelun. Tiloissamme on desinfiointipulloja, joilla voit puhdistaa koskettamasi pinnat ennen ja jälkeen harjoituksen.

Tilojen siivousta ja desinfiointia on lisätty myös henkilökunnan ja siistijöidemme toimesta.

Kiitos yhteistyöstä ja ymmärryksestä poikkeustilanteessa. Pidetään huolta toisistamme <3Turvallisia treenejä!Foreverin henkilökunta

Back To Top