skip to Main Content

Päivitys 19.3. klo 12.00

Forever-liikuntakeskukset sulkeutuvat väliaikaisesti
Valtioneuvoston suosituksesta Pihlajalinna Liikuntakeskukset Oy on päättänyt sulkea väliaikaisesti Forever-liikuntakeskusketjunsa kaikki toimipisteet perjantaista 20.3.2020 alkaen. Toimenpiteellä pyrimme omalta osaltamme hidastamaan koronavirusepidemian leviämistä. Liikuntakeskukset ovat suljettuna ainakin maanantaihin 13.4.2020 asti.

”Päätös on huolella harkittu ja tehty raskain mielin. Viruksen nopea leviäminen vaatii nyt jokaiselta meiltä entistä järeämpiä toimenpiteitä”, toimitusjohtaja Mikko Mustala kertoo.

Forever mahdollistaa asiakkaidensa liikunnallisen elämäntavan jatkumisen poikkeustilanteessa erilaisilla onlinetunneilla ja -mahdollisuuksilla.

Liikuntakeskusten sulun ajalta asiakkailta ei peritä liikuntamaksuja. Tämä ei vaadi asiakkailtamme toimenpiteitä. Kiitos yhteistyöstä tässä meitä kaikkia koskettavassa asiassa.

Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut, joten kiitos kärsivällisyydestäsi. Asiakaspalveluumme voi olla yhteydessä:

lappenranta@foreverclub.fi

KORONA: Päivitys 17.3.2020 kello 15.00

Forever jatkaa kuntosalipalveluiden tarjoamista asiakkailleen toistaiseksi. Tilanteen kehittymistä seurataan päivä kerrallaan.

Mahdollinen valmiuslain käyttöönotto ja sitä kautta tulevat uudet määräykset saattavat muuttaa tilannetta hyvinkin nopeasti. Ilmoitamme muutoksista välittömästi nettisivuillamme.

https://www.foreverclub.fi/korona

Arvoisa Foreverin asiakas

Koronavirus leviää voimakkaasti koko maailmassa. Forever on osa Pihlajalinnaa, ja koko konsernissa seuraamme tilannetta, valtakunnallisia ohjeistuksia ja sairaanhoitopiirien ohjeistuksia tiiviisti.

KUNTOILU FOREVERILLA

THL suosittelee sulkemaan urheilutoiminnan, jossa useat ihmiset ovat läheisessä kontaktissa.

Tästä syystä katsomme velvollisuudeksemme lopettaa toistaiseksi kaiken ryhmäliikunnan, salibandyn, lastenmaailman sekä kaiken muun toiminnan, jossa useampi ihminen on lähekkäin pienessä tilassa.

Kuntosali on toistaiseksi asiakkaidemme käytössä normaalisti. Seuraamme kuitenkin tarkasti tilannetta ja tiedotamme mahdollisista muutoksista.

Vaikka kuntosalilla liikutaan toistaiseksi normaalisti, pyydämme asiakkaitamme ottamaan hygienian erityisen vakavasti taudin leviämisriskin pienentämiseksi.

Katso kaikki ajantasaiset ohjeistuksemme ja tiedot sopimuksen tauottamisesta: www.foreverclub.fi/korona

Back To Top