skip to Main Content

Foreverilta löydät Lappeenrannan monipuolisimman kuntosalit.
Voit valita nejästä eri salista itsellesi ja omiiin tavoitteisiisi parhaiten sopivan kuntosalin.
Kaikki Foreverin kuntosalit ovat hyvin varusteltuja. Meiltä löydät laajan valikoiman huippuluokan
kuntosalilaitteita ja harjoitteluvälineitä. Foreverilla teet parhaan treenin joka päivä.

Forever Huhtiniemen kuntosalit

Foreverin isolla salilla on laaja valikoima laadukkaita salilaitteita ja vapaita painoja voimaharjoitteluun. Isolta kuntosalilta löytyy myös tutut kuntopyörät, juoksumatot ja crosstrainerit aerobisen kunnon kehittämiseen.

Viihtyisällä naisten omalla kuntosalilla voi harjoitella kaikessa rauhassa kohti omia tavoitteita. Monipuoliset kuntosalilaitteet tarjoavat erityisesti hyvät jalkojen ja keskivartalon harjoittelumahdollisuudet.

Suosittu ForeCross tarjoaa monipuolista voima- ja kestävyysharjoittelua pienryhmässä. ForeCrossin avulla kehität omaa yleiskuntoasi ja kehonhallintaasi nopeasti ja tehokkaasti.

Kiertoharjoittelusali on oiva valinta saliharrastuksen aloittamiseen. Circuit-salilla on kaikki tarpeelliset laitteet kuntopiirimuodostelmassa, joten pääset nopeasti harjoittelu makuun ja kohottamaan kuntoasi.

Tule tutustumaan Forever Huhtiniemen kuntosaleihin veloituksetta. Kattavasta salitarjonnastamme löytyy varmasti juuri oikea vaihtoehto sinun tarpeisiisi. Apua harjoitteluun saat myös ammattitaitoisilta valmentajiltamme!

Back To Top