skip to Main Content

Valmentajanasi olen innostava ja energinen. 10 vuoden työkokemus liikunta-alalta ja liikunnanohjaajan ammattikorkeakoulututkinto antavat minulle vahvan tieto-taitopohjan ohjaamiseen.

Valmentajana olen vaativa, sillä haluan, että saavutamme sinun tavoitteesi. Treenataan tosissaan, mutta ei totisina. Pieni pilke silmäkulmassa, aito liikunnan ilo ja hyvä olo ovat tärkeä osa treenejä!

Valmennuksessa kiinnitän huomiota erityisesti liikkumisen laatuun. Olipa tavoitteenasi sitten kunnon kohottaminen, vyötärön hoikistaminen tai vaikkapa lihasmassan lisäys, on tärkeää, että myös ryhtisi kohenee ja suoritustekniikat ovat kunnossa, sillä näin myös hyvinvointisi paranee, kivut vähenevät ja loukkaantumisriski laskee.

Harjoittelun pitää olla tehokasta, mutta myös turvallista. Kun oikeat lihakset saadaan aktivoitumaan oikeaan aikaan, saat jokaisesta treenikerrasta enemmän irti ja näin pääsemme haluttuihin tavoitteisiin nopeammin. Suorituskykyyn ja fysiikan kehittämiseen liittyvien tavoitteiden ohella otamme valmennuksessa huomioon yhtä lailla myös kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin.

Tehdään yhdessä liikunnasta ja hyvinvoinnista elämäntapa.

”Jos haluat jotain, mitä sinulla ei ole koskaan ollut, sinun täytyy tehdä jotain, mitä et ole koskaan ennen tehnyt”

Yhteystiedot

laura.kuningas@foreverclub.fi
045 230 7391

Koulutus

  • Liikunnanohjaaja AMK
  • Fustra-ohjaaja
  • Auktorisoitu Personal Trainer

Harrastukset

  • Kuntosali
  • Ryhmäliikuntatunnit
  • Lenkkeily

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Back To Top