skip to Main Content

Hyvä asiakas, olemme siirtyneet käyttämään uusia verkkosivujamme osoitteessa foreverclub.fi.
Uusilta sivuiltamme löydät aina ajantasaisen tiedon ja pääset varaamaan mailapelivuoroja ja ryhmäliikuntatunteja.

Alkukartoitus - kuinka voit?

Kartoituskerta on sinulle, joka haluat aloittaa tavoitteellisen harjoittelun Personal Trainerin kanssa. Kartoituskäynnillä kirkastetaan omat yksilölliset tarpeesi ja liikunnalliset tavoitteesi. Personal trainer osaa myös ottaa huomioon mahdolliset liikunta- tai muut rajoitteet, kun tavoitteet yhdessä määritellään. Kokonaisvaltaisen kartoituskeskustelun jälkeen Personal Trainer pystyy suunnittelemaan sinulle optimaalisen harjoituspaketin, jonka avulla saavutat omat tavoitteesi.

Startti - ohjeita oikeanlaisen liikunnan aloittamiseen

Paketti sinulle joka kaipaat ammattilaisen ohjeita oikeanlaisen liikunnan aloittamiseen, oli kyseessä sitten kuntosaliharjoittelu tai kestävyysliikunta. Paketin avulla pääset hyvin harjoittelun alkuun. Saat henkilökohtaisen harjoitusohjelman, jolla harjoittelet n. 4-8viikkoa

Kohti tuloksia - tukea tavoitteiden saavuttamiseen

Sinulle joka kaipaat kipeästi apua tavoitteittesi saavuttamiseen. Sinulle, jolla on ollut vaikeaa painonpudotuksen kanssa ja et tiedä mikä menee  pieleen, tai muu tehty harjoittelu ei ole tuottanut toivottuja tuloksia! Sopii niin painonpudottajalle, lihasmassaa kasvattavalle, kuin kestävyyskunnon kohottajalle!

Elämäntapamuutos - elämäsi kuntoon

Elämäntapamuutos-paketti on pitkäaikainen projekti, joka on suunniteltu erityisesti sinulle joka tarvitset apua niin arki,- kuin kuntoliikunnassa, ruokavaliossa, painonpudotuksessa, itsesi huoltamisessa ja muissa terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Tavoitteenamme on luoda sinulle täysin uudet elämäntavat ja tähdätä kohti terveellistä ja hyvinvoivaa tulevaisuutta. Rakennamme ja kehitämme niin kestävyys,- kuin lihaskuntoasi, uudistamme vaihe vaiheelta ruokatottumuksesi, pudotamme painoa ja luomme yhdessä täysin uudet ajattelutavat!

Pelkän kuntosalilla ja lenkkipoluilla rehkimisen lisäksi opastamme sinua myös arkiaktiivisuuden lisäämisessä ja itsesi huolehtimisessa. Ihminen on kokonaisuus, eikä pelkällä liikunnalla ja terveellisellä ruoalla päästä välttämättä loppuun asti. Henkinen hyvinvointi ja asioiden sisäistäminen sekä oivaltaminen on avainkäsitteitämme. Yhtenä päätavoitteistamme on antaa sinulle tarvittavat työkalut ja tietotaito uuteen elämääsi johon muutoksemme sinua valmentaa.

Personal Training eli henkilökohtainen valmennus on tänä päivänä yleisempää kuin moni ajatteleekaan. Miksikö? Se on tuottaa tuloksia kuntotasosta, liikuntataustasta tai iästä riippumatta. Valmentajan avulla saavutat varmemmin tavoitteesi ja löydät oikeat tavat liikkua tehokkaasti ja ennen kaikkea turvallisesti.

Personal Trainerimme ovat sinua varten ja heidän tehtävänään on suunnitella sinulle henkilökohtainen liikuntasuunnitelma, sekä kannustaa ja valmentaa Sinua tavoitteitasi kohti. Parhaimmat tulokset saavutat treenaamalla aktiivisesti Personal Trainerin kanssa.

Meillä on tarjolla erilaisia valmennuspalveluita, joista räätälöimme sinulle sopivan paketin viemään sinut lähemmäs tavoitteitasi. Oli tavoitteesi painonpudotus, lihasmassan lisääminen, kestävyyskunnon parantaminen tai ravintovalmennus, ota yhteyttä Personal Trainereihimme, niin takaamme, että onnistut.

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Back To Top