skip to Main Content

1. Jos turnauksia alkaa aukioloajan ulkopuolella, turnauksen järjestävä seura kuittaa avaimen etukäteen vastaanotosta (Areenan avaimen ja tulostaulu/mikkikaapin avaimen),  ja palauttaa saman päivän aikana kun turnaus on. Jos turnaus päättyy ennen aukioloaikojen päättymistä, Liikuntakeskuksen ja Areenan välinen ovi suljetaan ja kulku ulos on Areenan ovista. Turnauksen järjestäjä on vastuussa, että ulko-ovet tulevat lukituiksi. Järjestävällä seuralla on muut tarvittavat välineet (esim. pillit ja pallot).

2. Salibandyturnauksissa vain katsojat ohjataan katsojat ovesta, ja pelaajat pukuhuone-ovesta, jotta likaa ei kerry kentän laidalle katsomon eteen. Areenalla on ”siivous” koppi, jossa on välineitä siivoamiseen (valmistumassa).Avain on kuitattavassa avainnipussa. Liikuntakeskuksen Forever kuntoklubin pukuhuoneita ei saa käyttää, vaan ne palvelevat muita asiakkaita. Pukuhuoneet on merkattu tilanteen mukaan naisille ja miehille (peruskäyttö, vesilaitokselta päin lukien: kaksi ensimmäistä pukuhuonetta miehille, kolmas ”muuttuva” miehille / naisille / tilaus, ja viimeinen pukuhuone naisten käyttöön. Näihin voidaan tehdä muutoksia tarpeen mukaan, mutta kaksi ensimmäistä ovat aina miesten käytössä. ”Kaupungin aikojen” aikana kaikkia pukuhuoneita voi käyttää Areenan käyttäjät.

3. Salibandyliiton turnauksissa tilitetään ohjeen mukaan kahviomyynnistä Liikuntakeskukselle. Jos vuoro ”normaalihintainen”, tilitystä ei tarvitse tehdä (salibandyliiton erikoishinta on voimassa la-su). Kahviomyynnistä tilitys Liikuntakeskukselle on sovittu liiton kanssa, kun liitto maksaa pelivuorot.

4. Pukuhuoneisiin ei saa jättää pelikasseja, vaan ne otetaan kentän laidalle. Pukuhuoneet ovat kaikkien käytössä, ja niitä ei voi ”nimetä” joukkueelle. Riippulukoilla saa arvotavaroita säilytykseen lokeroihin.

5. Pukuhuoneet ja pelikentät jäävät turnauksen jälkeen siistiin kuntoon, josta vastaa järjestävä seura. Käyttäytyminen ja toiminta oltava asiallista. Ylimääräinen siivoaminen tai normaalista poikkeava tilojen rikkoutuminen tms. kuuluu järjestävän seuran vastuulle.

6. Varauspyynnöt mielellään vastaanotto (at) liikuntakeskus.com, josta varaukset vahvistetaan. Lasse hoitaa ja tarkistaa varaukset ennen niiden vahvistamista.

7. Hyviä pelihetkiä.

Back To Top