skip to Main Content
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Reggaeton-Zumba 75 min

15.9.2017 @ 18:00 - 19:15

ZUMBA – KUUMIA RYTMEJÄ, HYMYÄ JA LIIKKUMISEN ILOA (Taso 1)

Tapahtumakalenterin tunti, teemana tanssilaji Reggaeton.

Zumba-tunneilla liikkuminen on hauskaa ja helppoa. Huomaamatta syke nousee, hiki alkaa virtaamaan ja kalorit palavat. Zumba on helppo tanssillinen tunti, jonka musiikki perustuu pääosin latinalaistansseihin. Zumba-tunnilla kaikki saavat tanssia omalla tyylillään ja aiempaa tanssitaustaa ei tarvita. Tule tunnille joustavissa sisäliikuntavaatteissa ja sisäliikuntakengissä. Ota mukaasi myös hikipyyhe ja juomapullo.

Zumba on hauska tapa kohottaa kuntoa ja polttaa kaloreita!
Zumban teho perustuu intervalliharjoitukseen, jossa hitaat ja nopeat liikkeet vaihtelevat ja saavat hien pintaan. Monelle tanssitunnista tulee mieleen hankalat askelkuviot ja –sarjat, mutta Zumbassa ei askelilla ole niin merkitystä, vaan riittää, että liikut musiikin mukana oman osaamisesi mukaan. Zumba-tunnilla ei rakenneta pitkiä askelsarjoja, vaan keskitytään tanssimiseen ja hauskanpitoon.

Zumban helpot koreografiat tanssitaan latinalaisrytmien tahdissa!
Zumba-tunnin helppojen koreografioiden pohjana ovat pääasiassa latinalaistanssit. Vaikutteita otetaan tansseista kuten merengue, cumbia, reggaeton, salsa, hip hop, rumba, mambo, calypso, salsaton ja flamenco. Ohjaajat voivat halutessaan luoda itse tuntisisältönsä ja valita musiikin Zumba-tunneilleen, jolloin jokaisen ohjaajan tunnit poikkeavat toisistaan, tai poimia koreografiat ja musiikit suoraan Zumba Fitnessin tuottamasta materiaalista.

Tunti alkaa lämmittelyllä, jossa lämmitetään kehoa varsinaista reippaampaan treeniä varten. Koko tunti pysytään liikkeessä, eli tunnilla ei ole lihaskunto-osuutta. Tunti koostuu lyhyistä tanssiliikesarjoista, jotka kestävät aina yhden kappaleen ajan. Kun kappale vaihtuu, vaihtuvat myös liikkeet. Lopussa jäähdytellään rauhallisemman musiikin tahdissa.

Tiedot

Päivämäärä:
15.9.2017
Aika:
18:00 - 19:15

Tapahtumapaikka

Huhtari
Pelitie 36
Lappeenranta,53810Suomi
Puhelin
05 - 541 9600
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Järjestäjä

Etelä-Karjalan Liikuntakeskus
Puhelin
05 - 541 9600
Sähköposti
vastaanotto@huhtari.fi
Back To Top