skip to Main Content

Muutamia vuosia sitten päätin toteuttaa yhden suurimmista unelmistani, kouluttautua personal traineriksi.

Olen aina harrastanut urheilua, kilpahiihtoa ja sisäsoutua.

Aloitin pt urani Lontoossa ja sain roimasti kokemusta eri ikäisistä asiakkaista ja tavoitteista. Sinun tavoitteesi, olkoon se painon pudotus, kiinteytys tai peruskunnon kohentaminen, on yhteinen päämäärämme. Puhun englantia sujuvasti ja mielelläni työskentelen kanssasi englanniksi.

Suomessa olen myös käynyt FUSTRA-ohjaaja koulutuksen, joka on tuonut PT työhöni syvyyttä. Koulutuksen myötä olen oppinut paljon uutta ja pystynyt auttamaan uudella tavalla asiakkaitani. Fustran avulla voit päästä eroon niska- ja hartiavaivoista ja saat voimaa ja tukea kehoosi vahvistamalla syviä lihaksia ja poistamalla kireydet.

Olen inspiroiva ja kannustava ja kansani jokainen pt-tuntini on tehokas, monipuolinen ja juuri sinulle tehty. Minulle tärkeintä on sinun tavoitteesi ja yhdessä teemme 100% töitä sen eteen. Liikkuminen voi olla hauskaa ja palkitsevaa.

Kanssani onnistut!

Yhteystiedot

sari.hill@foreverclub.fi
044 741 9619

Koulutus

  • Personal Trainer
  • Fustraohjaaja

Harrastukset

  • Sisäsoutu
  • Kuntosali
  • Gymstick

Olen kiinnostunut seuraavista lajeista tai palveluista ja haluan, että minuun otetaan yhteyttä näihin liittyen.

8 viikossa tavoitekuntoonPainonpudotusYksilövalmennusRyhmävalmennusKuntosalitFitcrossFustraFysioterapiaKuntotestausKehonkoostumusmittausHCA ravintoainemittausMailapelitRyhmäliikunta

Nimi *

Puhelinnumero *

Sähköposti *

Valmentaja *

*-merkityt ovat pakollisia tietoja. Tietojasi käytetään vain, kun otamme yhteyttä sinuun.

Back To Top